Tuotejohtaminen osaksi Eficoden palveluportfoliota

17 kesä 2021

Tuotejohtaminen osaksi Eficoden palveluportfoliota

Eficode ostaa Contribyten

Eficode, Euroopan johtava DevOps-yhtiö on ostanut Contribyten, Suomen johtavan yrityksen tuotehallinnan ja ketterien menetelmien (Agile) kehityspalveluissa. Suomalaisen tuotejohtamisosaamisen kehittäminen jatkuu leveämpien hartioiden varassa ja samalla palvelut laajenevat kansainväliseksi. Tuotejohtaminen.fi-sivusto on palvellut suomalaisia tuotepäälliköitä ja tuoteyrityksiä jo yli 10 vuoden ajan, joista viimeiset reilut neljä vuotta Contribyten siipien suojassaväreisssä. Tuotejohtaminen 2.0 koulutukseen osallistuneita on yli 1000. Nyt palvelut sekä laajenevat uusille markkina-alueille että syventyvät ohjelmistokehityksen suuntaan.

Mikä muuttuu?

Eficoden osaaminen ja koko lisäävät ohjelmistokehityksen syväosaamista, levittävät markkina-alueen Euroopan laajuiseksi ja tuovat lisää mahdollisuuksia koulutusten ja muiden palveluiden tarjoamiseen englanniksi. Syksyn avoimet Tuotejohtaminen 2.0 koulutukset tullaan järjestämään vielä Contribyten brändin alla, mutta vähitellen ne siirtyvät Eficoden Akatemian alle. Tarkempi koulutustarjonta selviää kesän lopulla. Suomalainen devops-osaaminen on viety jo Eurooppaan Eficoden toimesta. Nyt tarkoituksena on tehdä sama myös Contribyten Agile ja tuotejohtamisosaamiselle. Edessä on varmasti uusia kiinnostavia oppeja ja tarinoita, joista myös Suomen tuotejohtamiskommuuni hyötyy. Pysy siis kuulolla, tuotepäällikkö jatkaa blogiaan!

Tuotepäällikkö-blogi

Tuotepäällikkö aloitti kirjoittamisen jo 2011 prodman.fi-sivustolla, josta myös löydät vanhimman  kirjoitukset. Blogi käsittelee laajasti tuotejohtamisen ja -kehityksen aiheita. Myös vieraskirjoitukset ovat tervetulleita.