Tyytyväisiä tuotejohtamisen asiakkaita jo vuodesta 2010!

 

Eficode on Suomen kokenein tuotejohtamisen valmentaja. Osaamisemme perustana on yhteistyö, jonka Prodman (Harri Pendolin) ja Markku Nurmela aloittivat vuonna 2010 ja joka sen jälkeen liiketoimintakaupalla siirtyi ensin Contribytelle 2017 ja vuonna 2021 Eficodelle. Yhteistyön ensimmäisiä hedelmiä oli Tuotejohtaminen 2.0 koulutus, johon on osallistunut jo yli tuhat tuotepäällikköä ja muita tuotejohtamisen ammattilaisia. Valmennettavia on ollut monelta eri toimialalta ja asiakastyytyväisyys on ollut korkealla tasolla.

Valmennuksien lisäksi olemme kehittäneet yritysten tuotehallintaorganisaatioita luomalla niihin uusia prosesseja, työkaluja, roolituksia ja tuotestrategioita sekä toimittaneet useita tuotteistusprojekteja listatuille sekä PK-yrityksille.

Olemme myös konsultoineet lukuisissa tuote- ja palveluprojekteissa erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksia, mukaan lukien 1400 työntekijän IT-palveluyrityksen palvelustrategian tekeminen ja kansainvälisille markkinoille suunnattuja tuotelanseerauksia.

 

”Valmennus oli tasapainoista. Pystyimme viemään oppimisen nopeasti käytäntöön, mutta ilman ylimääräistä kuormaa. Nyt olemme kiireisiä koulutuksen mukauttamisessa osaksi prosessejamme ja edistymme siinä hyvin.”

Perttu Nihti

Chief Product Officer, Basware

Tuotejohtaminen 2.0 - yli 1000 osallistujaa, lähes sata koulutusta ja kymmeniä tyytyväisiä yrityksiä!

Yrityskohtaisia valmennuksia

Noin kolme neljästä valmennuskurssista suoritetaan yrityskohtaisena, jolloin päästään syventymään myös yrityksen tuotejohtamishaasteisiin. Näitä valmennuksia olemme järjestäneet niin pankki-, teollisuus- kuin myös ohjelmistoalalla. Asiakastyytyväisyys on ollut korkeaa ja etenkin mahdollisuus saada määrittää tuotejohtamisen tavoitteet ja tehtävät kaikille yhdellä kertaa on saanut kiitosta.

 

Klikkaa ja lue asiakastarinat alta:

Muita tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet mm.

Share This