Satoja tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2011!

 

Contribyte on Suomen kokenein tuotejohtamisen kouluttaja. Valmennuksiin on osallistunut vuodesta 2011 lähtien jo lähes tuhat tuotepäällikköä ja muita tuotejohtamisen ammattilaisia. Valmennettavia on ollut monelta eri toimialalta ja asiakastyytyväisyys on aina ollut korkealla tasolla.

Koulutuksiin osallistuneiden kommentteja ovat olleet mm:

”Hyvä lähtökohta yrityksen käytäntöjen kehitykselle.”

”Harjoitukset ja työkalut olivat hyviä”

”Ammattimaista esiintymistä, selkeää ja helppo seurata.”

”Elinkaari ja WIN-LOSS analyysi olivat hyvät käytännön vinkit”

Yli 900 tuoteihmistä, lähes sata koulutusta ja kymmeniä tyytyväisiä yrityksiä!

Yrityskohtaisia valmennuksia

Noin kolme neljästä valmennuskurssista suoritetaan yrityskohtaisena, jolloin päästään syventymään myös yrityksen sisäisiin haasteisiin tuotehallinnan osalta. Näitä valmennuksia on järjestetty pankkitoimialalta, teollisuustuotteisiin ja ohjelmistoihin. Asiakastyytyväisyys on ollut korkeaa ja etenkin mahdollisuus saada määritettyä tuotehallinnan asema ja tekeminen kaikille yhdellä kertaa on saanut kiitosta.

”Eri osapuolten odotukset tuotehallinnalta eivät aina kohdanneet olemassa olevia toimintatapoja. Tämän vuoksi oli tarve määritellä tuotehallinnalle moderni yhtenäinen tapa toimia myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen kanssa.”

Kimmo Kouhi, Debuty CEO ja Vice President, R&D.

”Koulutuksen liiketoimintalähtöisyys tuki hyvin omia tavoitteitamme ja saimme apua oman tuotehallintamme organisointiin.”

Jurka Rahikkala COO, Vaadin Oy.

“Yhteistyö kouluttajien kanssa toimi todella hyvin ja koulutusohjelman aikana saimme hyviä malleja portfoliosuunnitelmiemme analysointiin ja esittämiseen.”

Leila Kotama, Business & Portfolio Development Director, Consumers, Tikkurila Oyj

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Share This