Minustako tuotepäällikkö?

Eväät uudelle uralle

Oletko jo ohjelmistokehityksen perusosaamisen hankkinut product owner, projektipäällikkö tai ehkä scrum master, jota kiinnostaa ottaa urallaan uusi askel? Tuotepäällikkö ei ole vain kehitysrooli, vaan positio, jossa pääset vaikuttamaan ja vastaamaan liiketoimminnasta yli organisaatiorajojen.

Minustako tuotepäällikkkö? -koulutuksesta saat tiedot ja taidot sekä oman kehittymissuunnitelman kohti ohjelmistoalan tuotepäällikön tavoiteltua roolia. Koulutuksen yhden kouluttajavetoisen päivän lisäksi osallistuja saa mahdollisuuden opiskella itsenäisesti kaksi viikkoa ennen lähipäivää ja vielä sen jälkeen syventyä henkilökohtaisen kehityssuunnitelman avulla tarvittavien taitojen kehittämiseen.

 

 

Tiedot, taidot, työvälineet ja kehityssuunnitelma

Tuoteomistaja on kehitysrooli, tuotepäällikön taas pitää ymmärtää kaikki tuotteen menestyksen eri tekijät. Tuotekehityksestä tuotepäällköksi siirryttäessä osaamista pitää vahvistaa markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan osaamisesta. Loistava tehty tuotekaan ei pärjää, jos sitä ei osata myydä ja markkinoida oikeille asiakkaille, oikeaan hintaa ja oikeilla argumenteilla. 

Usein uusilla tuotepäälliköillä on vaikeuksia, kun liiketoimintahaasteiden ratkaisemiseksi tai ymmärtämiseksi ei löydy kokemusta eikä valmiita malleja, joiden mukaan edetä. Minustako tuotepäällikkö? -koulutus auttaa tuotepäällikön vauhtiin tarjoamalla ensin kokonaiskuvan tuotepäällikön työstä, sitten ymmärryksen miten eri tilanteissa kannattaa toimia ja lopuksi tärkeimmät työvälineet. Sen lisäksi jokainen osallistuja saa vielä henkilökohtaisen kehityssuunnittelman, jonka avulla taitojen kehittäminen koulutuksen jälkeenkin on tehokasta.

 

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Minustako tuotepäällikkö on suunnattu ohjelmistokehityksen tuotepäälliköiksi suuntaaville tai roolissa aloittaneelle. Koulutuksessa oletetaan, että osallistujilla on ohjelmistokehityksen ja ketterien menetelmien perusteet hallussa, esimerkiksi product ownerin, projektipäällikkön, ohjelmistokehittäjän tai testaajan roolista.

[events_list category=”tuotepaallikko”]

Minustako tuotepäällikkö? -kurssin käytyäsi

 1. Tiedät mitä sinun sw-tuotepäällikkönä pitää osata
 2. Omaat perustaidot ja työkalut tuotepäällikön roolin hoitamiseen
 3. Sinulla on kehityssuunnitelma, jonka avulla voit jatkaa kriittisten taitojen kehittämistä
 4. Olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen ja toimimaan menestyksekkäästi tuotepäällikön roolissa.

Yli 1000 tuotejohtamiskoulutukseen osallistunutta, lähes sata koulutusta ja kymmeniä tyytyväisiä yrityksiä!

Sisältö monimuoto-opetuksena, joko luokkahuoneessa tai etänä.

Koulutus sisältää yhden kouluttajavetoisen päivän ja noin yhden päivän verran itseopiskeltavaa materiaalia Google Classroomissa. Itseopiskelumateriaaliin osallistuja saa pääsyn kaksi viikkoa ennen lähipäivää. Itseopiskelumateriaalin voi opiskella ennen lähipäivää, ja se on opiskelijan käytössä myös kuukauden lähipäivän jälkeen. Syvemmälle aiheeseen päästään kouluttajavetoisen lähipäivän aikana, jolloin luentojen lisäksi oppien soveltamista ja työkaluja harjoitellaan käytännössä. Opiskeluryhmään otetaan vain 12 oppilasta, minkä takia lähipäivä voidaan pitää tiiviinä ja vuorovaikutteisena.

Koulutuksen lähipäiviä pidämme sekä verkossa että luokkahuonekoulutuksina. Pandemiatilanteen mukaan otamme huomioon rajoitukset ja muokkaamme toimitustapaa sen mukaisesti.

Osa 1. Verkko-opiskelu 

 • Mitä on tuotejohtaminen
 • Johdatus tuotestrategiaan ja visioon
 • Tuoteomistajan ja -päällikön ero
 • Tuotteen elinkaarimalli ja sen tukeminen
Osa 2. Yhdessäopiskelu

 • Kertaus itseopiskeluaiheista
 • Tuotepäällikön rooli ja sidosryhmät
 • Markkinan ja asiakkaan ymmärtäminen
 • Markkinamahdollisuus
 • Tuotemarkkinointi ja hinnoittelu

Osa 3. Itsenäinen jatko-opiskelu

 • Kurssin jälkeen voit kehittää itseäsi omaehtoisesti kehityssuunnitelmasi mukaan ja jatkaa omaa harjoitustyötäsi

Koulutusten hinnat

Luokkahuonekoulutus 950€ (+alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen sisältö oheismateriaaleineen, joka jaetaan osallistujille pdf-tiedostona sekä linkkeinä verkkomateriaaleihin ja todistus kurssin käymisestä. Koulutuksen lähipäiviin sisältyy myös aamupala, lounas sekä iltapäiväkahvit.

Etäkoulutus 850€ (+alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen sisältö oheismateriaaleineen, joka jaetaan osallistujille pdf-tiedostona sekä linkkeinä verkkomateriaaleihin ja todistus kurssin käymisestä.
u

Kysymyksiä?

Miten vakuutat pomosi osallistumisestasi? Sopiiko kurssi teidän toimialalle? Kokosimme yleisimmät kysymykset QA sivulle. jonne pääset klikkaamalla tästä!

Tyytyväisyystakuu

Sinustako tuotepäällikkö? -kurssilla on tyytyväisyystakuu! Palautamme puolet osallistumismaksusta kun perustelet meille tyytymättömyytesi.

”Kurssin toteutus etäyhteydellä toimi loistavasti. Ennakkoon jaetuista aikatauluista pidettiin kiinni ja aikaa jäi myös kysymyksille ja vapaalle keskustelulle. Yhteydet ja käytetty opiskelualusta toimivat moitteettomasti. Etäkurssille osallistumisen helppouden vuoksi tulen suosimaan niitä jatkossakin! ”

Marianne Cox, Confidex

Ilmoittaudu avoimelle kurssille

[events_list category=”tuotepaallikko”]

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kerromme mieluusti lisää.


Share This