Tuotejohtaminen 2.0

Tuotejohtaminen 2.0

Tuotejohtaminen 2.0 on sisällöltään kolmen päivän (2 +1) pituinen koulutus nykyaikaisesta tuotejohtamisesta. Olemme Suomen, ellei Euroopan, kokenein tuotejohtamisen ja tuotepäälliköiden kouluttaja – kysy vaikka koulutuksemme käyneiltä! Koulutuksessa käydään läpi koko tuotejohtamisen tehtäväkenttä tuotestrategian luomisesta ja uusien asiakastarpeiden ymmärtämisestä tuotteiden lopettamiseen koko elinkaaren ajalta, ja opitaan miten menestystuotteita kehitetään, markkinoidaan, tuotteistetaan ja johdetaan.

Kurssilla on tyytyväistakuu! Saat puolet maksusta takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Helpota työtäsi ja etene urallasi

Koulutuksen käytyäsi selviät tehokkaammin tuotepäällikön päivittäisistä monimuotoisista haasteista. Osaamisesi kasvaa niin teorian kuin käytännön tekemisen osalta. Hyödylliset ja mukavaksi koetut ryhmätyöt, harjoitukset ja keskustelut harjoittavat oppeja käytännön tasolle samalla, kun opit myös kanssakoulutettavien kokemuksista. 

Lisäksi saat koulutuksesta todistuksen, jonka avulla voit todistaa osaamisesi esimerkiksi Linkedinissa ja helpotat etenemistäsi työelämässä kohti seuraavia haasteita. 

Tuotejohtaminen 2.0 kurssin käytyäsi

 1. Ymmärrät koko tuotehallinnan vastuualueen tuotestrategian luomisesta elinkaaren hallintaan ja olet valmis haasteisiin
 2. Tunnet metodit ja työkalut, joilla tuotepäällikön työ tehostuu ja helpottuu.
 3. Pystyt toimimaan tehokkaasta muiden sidosryhmien, kuten liiketoimintajohdon, tuotekehityksen ja myynnin kanssa. 
 4. Olet saanut kurssitodistuksen ja olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen.

Tuotejohtaminen 2.0

KOULUTUS

01.09.2020 - 02.09.2020 klo 08:30 - 16:00

Helsinki

Kenelle kurssi on tarkoitettu

Valmennus on erityisen tarpeellinen eri alojen tuotepäälliköille, mutta hyödyllinen myös tuoteomistajille, liiketoiminnan kehittäjille, projektipäälliköille ja kaikille niille, joiden tehtävänä on kehittää tuotteita, palveluita ja kannattavaa tuoteliiketoimintaa.

Kurssi toteutetaan monimuoto-opetuksena

Kaksi päivistä toteutetaan kouluttajavetoisesti ja yhden päivän materiaali on itseopiskeltavaa. Johdanto tuotejohtamiseen toimitetaan digitaalisessa muodossa ja osallistuja voi suorittaa osuudet silloin, kun hänelle parhaiten sopii. Otamme huomioon mahdolliset rajoitukset erikoistilanteissaSyvemmälle aiheeseen päästään kahden kouluttajavetoisen lähipäivän aikana. Näiden päivien aikana käymme  läpi tuotepäällikön tärkeimmät tehtävät. Oppien soveltamista ja työkaluja harjoitellaan käytännössä.

”Tuotejohtaminen 2.0 kurssi oli liiketoimintalähtöinen ja käytännön läheinen. Sain kurssilta kosolti uusia ideoita ja työkaluja tuotepäällikön tehtävän hoitamiseen."

Jaakko Jääskeläinen, Tuotepäällikkö, Walki Oy

Hinta ja sisältö

Kolmen päivän koulutuksen sisältö oheismateriaaleineen jaetaan osallistujille pdf-tiedostona sekä linkkeinä verkkomateriaaleihin. Lisäksi koulutettavat saavat käyttöönsä sähköisen tuotepäällikön työkalupakin. Koulutuspäiviin sisältyy myös aamupala, lounas sekä iltapäiväkahvit kahden päivän ajan.

Kurssin hinta: 2250€/1+2 päivää (+ ALV24%)

Jäikö jokin askarruttamaan ? Millaista palautetta osallistujat antoivat vuonna 2019 klikkaa tästä!

Miten vakuutat pomosi osallistumisestasi ? Sopiiko kurssi teidän toimialalle? Kokosimme yleisimmät kysymykset QA sivulle jonne pääset klikkaamalla tästä!

 

 

Osa 1. Verkko-opiskelu 

 • Mitä on tuotejohtaminen
 • Johdatus tuotestrategia
 • Tuotejohtamisen roolit ja mallit
 • Tuotteen elinkaarimalli ja sen tukeminen

Osa 2. Lähipäivä

 • Kertaus verkkokoulutuksen aiheista

 • Tuotestrategian laadinta

 • Markkinamahdollisuus – uusien ideoiden testaus ja arviointi

 • Ryhmätyö: liiketoimintamallin luominen

Osa 3. Lähipäivä

 • Tuotesuunnittelu ja vaatimustenhallinta
 • Tuotemarkkinointi ja Hinnoittelu 
 • Yhteenveto – Tuotepäällikön huoneentaulu
 • Ryhmätyö: Uuden tuoteidean testaaminen MVP:n (minimum viable product) avulla

”Tuotejohtaminen 2.0 -kurssi antoi kattavan läpileikkauksen tuotehallinnan tehtäväkentästä. Kurssi tarjoaa hyvän pohjan yrityskohtaisten käytäntöjen kehittämiselle.”

Henrik Jansson, Business Development Specialist – Insta DefSec Oy

Ilmoittaudu avoimelle kurssille

Tuotejohtaminen 2.0

KOULUTUS

01.09.2020 - 02.09.2020 klo 08:30 - 16:00

Helsinki

“Yhteistyö kouluttajien kanssa toimi todella hyvin ja koulutusohjelman aikana saimme hyviä malleja portfoliosuunnitelmiemme analysointiin ja esittämiseen.”

Leila Kotama, Business & Portfolio Development Director, Consumers, Tikkurila Oyj

 

Yrityskohtaiset koulukset ja työpajat

Haluaisitteko valmennuksen, joka keskittyy juuri teidän yrityksen toimialaan ja haasteisiin? Valtaosa valmennuksistamme on asiakkaillemme räätälöityjä paketteja, johon poimimme koulutuksesta juuri ne osat joita teidän organisaationne tarvitsevat. Yrityskohtainen koulutus voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi. Referenssejä pitämistämme yrityskohtaisista valmennuksista löytyy täältä.

Pyydä räätälöintiä tai kysy lisää!

Harri Pendolin – 040 582 0865

Markku Nurmela – 040 501 5094

Antti Suvanto – 050 599 4830

training@contribyte.fi

Yrityskohtainen koulutuspyyntö - Tuotejohtaminen 2.0

14 + 4 =

Share This