Tuotejohtaminen 2.0

Tuotejohtaminen 2.0

Tuotejohtaminen 2.0 on sisällöltään kolmen päivän (2 +1) pituinen koulutus nykyaikaisesta tuotejohtamisesta. Olemme Suomen kokenein tuotejohtamisen ja tuotepäälliköiden kouluttaja – kysy vaikka koulutuksemme käyneiltä! Koulutuksessa käydään läpi koko tuotejohtamisen tehtäväkenttä tuotestrategian luomisesta ja uusien asiakastarpeiden ymmärtämisestä tuotteiden lopettamiseen koko elinkaaren ajalta, ja opitaan miten menestystuotteita kehitetään, markkinoidaan, tuotteistetaan ja johdetaan.

 

Helpota työtäsi ja etene urallasi

Koulutuksen käytyäsi selviät tehokkaasti tuotepäällikön päivittäisistä monimuotoisista haasteista. Osaamisesi kasvaa niin teorian kuin käytännön tekemisen osalta. Hyödylliset ja mukavaksi koetut ryhmätyöt, harjoitukset ja keskustelut harjoittavat oppeja käytännön tasolle samalla, kun opit myös kanssakoulutettavien kokemuksista.

Lisäksi saat koulutuksesta todistuksen, jonka avulla voit todistaa osaamisesi esimerkiksi Linkedinissa ja helpotat etenemistäsi työelämässä kohti seuraavia haasteita.

Tuotejohtaminen 2.0 kurssin käytyäsi

 1. Hallitset koko tuotehallinnan vastuualueen tuotestrategian luomisesta tuotteen elinkaaren hallintaan
 2. Tunnet metodit ja työkalut, joilla tuotepäällikön työ tehostuu ja helpottuu.
 3. Toimit tehokkaasti muiden sidosryhmien, kuten liiketoimintajohdon, tuotekehityksen ja myynnin kanssa.
 4. Olet saanut kurssitodistuksen ja olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen.

[events_list category=”tuotejohtaminen”]

Kenelle kurssi on tarkoitettu

Valmennus on erityisen tarpeellinen tuotepäälliköille, jotka kehittävät ja hallitsevat tuotteita tai tuotteistettuja palveluita. Sen lisäksi kurssi on hyödyllinen myös tuoteomistajille, liiketoiminnan kehittäjille, projektipäälliköille ja kaikille, joiden tehtävänä on kehittää kannattavaa tuoteliiketoimintaa.

”Tuotejohtaminen 2.0 kurssi oli liiketoimintalähtöinen ja käytännön läheinen. Sain kurssilta kosolti uusia ideoita ja työkaluja tuotepäällikön tehtävän hoitamiseen."

Jaakko Jääskeläinen, Tuotepäällikkö, Walki Oy

Sisältö monimuoto-opetuksena, joko luokkahuoneessa tai etänä. Sinä valitset.

Kaksi päivistä toteutetaan kouluttajavetoisesti ja yhden päivän materiaali on itseopiskeltavaa. Ensimmäinen osa, johdanto tuotejohtamiseen, toimitetaan osallistujille digitaalisessa muodossa viikkoa ennen lähipäivien alkua. Osa suoritetaan ennen lähipäiviä osallistujan valitsemana ajankohtana, osa jälkikäteen ja osa on vapaaehtoista lisämateriaalia. Syvemmälle aiheeseen päästään kahden kouluttajavetoisen lähipäivän aikana, jolloin luentojen lisäksi oppien soveltamista ja työkaluja harjoitellaan käytännössä.

Koulutuksia pidämme sekä verkossa että luokkahuonekoulutuksina. Pandemian pahentuessa otamme huomioon rajoitukset ja muokkaamme toimitustapaa sen mukaisesti.

Osa 1. Verkko-opiskelu 

 • Mitä on tuotejohtaminen
 • Johdatus tuotestrategia
 • Tuotejohtamisen roolit ja mallit
 • Tuotteen elinkaarimalli ja sen tukeminen

Osa 2. Yhdessäopiskelu

 • Kertaus verkkokoulutuksen aiheista
 • Tuotestrategian laadinta
 • Markkinamahdollisuus – uusien ideoiden testaus ja arviointi
 • Ryhmätyö: liiketoimintamallin luominen

Osa 3. Yhdessäopiskelu

 • Tuotesuunnittelu ja vaatimustenhallinta
 • Tuotemarkkinointi ja Hinnoittelu
 • Yhteenveto – Tuotepäällikön huoneentaulu
 • Ryhmätyö: Uuden tuoteidean testaaminen MVP:n (minimum viable product) avulla

Koulutusten hinnat

Luokkahuonekoulutus 1950€ (+alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen sisältö oheismateriaaleineen, joka jaetaan osallistujille pdf-tiedostona sekä linkkeinä verkkomateriaaleihin ja todistus kurssin käymisestä. Koulutuksen lähipäiviin sisältyy myös aamupala, lounas sekä iltapäiväkahvit.

Etäkoulutus 1750€ (+alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen sisältö oheismateriaaleineen, joka jaetaan osallistujille pdf-tiedostona sekä linkkeinä verkkomateriaaleihin ja todistus kurssin käymisestä.

u

Kysymyksiä?

Miten vakuutat pomosi osallistumisestasi? Sopiiko kurssi teidän toimialalle? Kokosimme yleisimmät kysymykset QA sivulle. jonne pääset klikkaamalla tästä!

Katso myös millaista palautetta osallistujat antoivat vuonna 2019.

Tyytyväisyystakuu

Tuotejohtaminen 2.0 kurssilla on tyytyväisyystakuu! Palautamme puolet osallistumismaksusta kun perustelet meille tyytymättömyytesi.

”Tuotejohtaminen 2.0 -kurssi antoi kattavan läpileikkauksen tuotehallinnan tehtäväkentästä. Kurssi tarjoaa hyvän pohjan yrityskohtaisten käytäntöjen kehittämiselle.”

Henrik Jansson, Business Development Specialist – Insta DefSec Oy

Pahoittelut, olemme lopettaneet avoimien koulutusten järjestämisen. Yrityskohtaisten toteutukset jatkuvat, jote ole hyvä ja ota yhteyttä, niin jutellaan miten voimme teitä auttaa.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kerromme mieluusti lisää.

11 + 14 =

Share This