Tuotejohtaminen 2.0

Tuotejohtaminen 2.0

Tuotejohtaminen 2.0 on kolmipäiväinen koulutus nykyaikaisesta tuotejohtamisesta. Kurssilla käydään läpi koko tuotejohtamisen tehtäväkenttä tuotestrategian luomisesta ja uusien asiakastarpeiden ymmärtämisestä tuotteiden lopettamiseen ja opitaan miten menestystuotteita kehitetään, markkinoidaan ja johdetaan.

Helpota työtäsi ja etene urallasi

Koulutus sisältää luentoja, keskusteluja, harjoituksia ja ryhmätöitä, jotka kaikki auttavat sinua selviämään tehokkaammin tuotepäällikön päivittäisistä haasteista. Tuotejohtamisen eri osa-alueet käydään läpi interaktiivisten luentojen ja keskustelun avulla, jjonka lisäksi oppeja pyritään myös harjoitellaan yksin, pareittain ja ryhmätöinä. Osaamisesi siis kasvaa niin teorian kuin käytännön tekemisen osalta. Hyödyllinen ja mukavaksi koettu ryhmätyö harjoittaa uusien tuoteideoiden viemistä käytäntöön konkreettisen tuotteistusesimerkin (MVP:n) kautta.

Lisäksi saat koulutuksesta todistuksen, jonka avulla voit todistaa osaamistasi esimerkiksi Linkedinissa. 

Tämän kurssin käytyäsi

 1. Ymmärrät koko tuotejohtamisen vastuualueen tuotestrategian luomisesta elinkaaren hallintaan ja olet valmis haasteisiin
 2. Tunnet metodit ja työkalut, joilla tuotepäällikön työ tehostuu ja helpottuu.
 3. Pystyt toimimaan tehokkaasta muiden sidosryhmien, kuten liiketoimintajohdon, tuotekehityksen ja myynnin kanssa. 
 4. Olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen.

Kenelle kurssi on tarkoitettu

Valmennus on erityisen tarpeellinen tuotepäälliköille, mutta ehdottoman hyödyllinen myös product ownereille, liiketoiminnan kehittäjille, projektipäälliköille ja kaikille niille, joiden tehtävänä on kehittää tuotteita, palveluita ja kannattavaa tuoteliiketoimintaa.

”Tuotejohtaminen 2.0 kurssi oli liiketoimintalähtöinen ja käytännön läheinen. Sain kurssilta kosolti uusia ideoita ja työkaluja tuotepäällikön tehtävän hoitamiseen."

Jaakko Jääskeläinen, Tuotepäällikkö, Walki Oy

Hinta ja sisältö

Kolmen päivän koulutuksen sisältö oheismateriaaleineen jaetaan osallistujille sähköisenä, noin 250 sivuisena pdf-tiedotona. Lisäksi koulutettavat saavat käyttöönsä sähköisen tuotepäällikön työkalupakin. Koulutuksen hintaan sisältyy myös aamukahvit sämpylöiden kera, lounas sekä iltapäiväkahvit koko kolmen päivän ajan. Avoimen kurssin hinta: 2250€/3 päivää (+ ALV24%)

 

Jäikö jokin askarruttamaan ? Miten vakuutat pomosi osallistumisestasi ? Sopiiko kurssi teidän toimialalle? Kokosimme yleisimmät kysymykset QA sivulle jonne pääset klikkaamalla tästä!

 

 

Päivä 1.

 • Mitä on tuotejohtaminen
 • Johdatus tuotestrategiaan
 • Tuotejohtamisen roolit ja mallit
 • Ryhmätyö: Pitch – Uuden liiketoimintamahdollisuuden löytäminen ja esittely

Päivä 2.

 • Markkinamahdollisuus – uusien ideoiden testaus ja arviointi
 • Tuotesuunnittelu ja vaatimusten hallinta
 • Ryhmätyö: liiketoimintamallin luominen

Päivä 3.

 • Tuotemarkkinointi
 • Hinnoittelu
 • Ryhmätyö: Uuden tuoteidean testaaminen MVP:n (minimum viable product) avulla
 • Tuotteen elinkaarimalli ja sen tukeminen
 • Yhteenveto – Tuotepäällikön huoneentaulu

”Tuotejohtaminen 2.0 -kurssi antoi kattavan läpileikkauksen tuotehallinnan tehtäväkentästä. Kurssi tarjoaa hyvän pohjan yrityskohtaisten käytäntöjen kehittämiselle.”

Henrik Jansson, Business Development Specialist – Insta DefSec Oy

Ilmoittaudu avoimelle kurssille

Tapahtumia ei ole aikataulutettu. Kysy ajankohtaa tuotepaallikko@contribyte.fi

“Yhteistyö kouluttajien kanssa toimi todella hyvin ja koulutusohjelman aikana saimme hyviä malleja portfoliosuunnitelmiemme analysointiin ja esittämiseen.”

Leila Kotama, Business & Portfolio Development Director, Consumers, Tikkurila Oyj

 

Yrityskohtaiset koulukset ja työpajat

Haluaisitteko valmennuksen, joka keskittyy juuri teidän yrityksen toimialaan ja haasteisiin? Valtaosa valmennuksistamme on asiakkaillemme räätälöityjä paketteja, johon poimimme koulutuksesta juuri ne osat joita teidän organisaationne tarvitsevat. Yrityskohtainen koulutus voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi. Referenssejä pitämistämme yrityskohtaisista valmennuksista löytyy täältä.

Pyydä räätälöintiä tai kysy lisää!

Harri Pendolin – 040 582 0865

Markku Nurmela – 040 501 5094

Antti Suvanto – 050 599 4830

training@contribyte.fi

Yrityskohtainen koulutuspyyntö - Tuotejohtaminen 2.0

1 + 11 =

Share This