Tuotejohtaminen 2.0

Tuotejohtaminen 2.0 ilmoittautuminen

Tuotejohtaminen 2.0 kattaa tuotejohtamisen tärkeimmät osa-alueet tuotestrategian luonnista tuotteen elinkaaren hallintaan. Saat työhösi tarvittavat taidot ja työkalut sekä todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Osallistu ja varmista onnistumisesi tuotejohtajana!

Koulutus koostuu kahdesta kouluttajavetoisesta päivästä sekä noin yhden päivän mittaisesta itseopiskelumateriaalista.

Koulutukseen hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

”Tuotejohtaminen 2.0 kurssi oli liiketoimintalähtöinen ja käytännön läheinen. Sain kurssilta kosolti uusia ideoita ja työkaluja tuotepäällikön tehtävän hoitamiseen.”
– Tuotepäällikkö, Walki OY

Pvm: 07.09.2022 - 08.09.2022
Klo: 08:45 - 16:15
Osoite: Eficoden koulutustila
Pohjoinen Rautatiekatu 25, Helsinki
Vapaita paikkoja: 7

Varaa paikkasi

1 950,00€Jäikö jokin askarruttamaan? Voit laittaa meille kysymyksiä osoitteeseen pm@eficode.com tai olla suoraan yhteydessä kouluttajiimme.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Kurssin alkamispäivä on kaksi viikkoa (14 päivää) ennen ensimmäistä opettajavetoista lähipäivää, jolloin osallistujille lähetetään tunnukset oppimisympäristöön. Kurssi laskutetaan sen alkamispäivänä. Maksuehto on 21 päivää, netto.

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen alkamispäivää tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta eikä osanottaja saavu kurssille, veloitamme koko kurssimaksun. Esteen sattuessa kurssipaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin sekä kurssin peruuttamiseen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.