Minustako tuotepäällikkö?

Minustako tuotepäällikkö? ilmoittautuminen

Minustako tuotepäällikkö koulutus antaa valmiudet kehityttyä ohjelmistoalan tuotepäälliköksi. Koulutuksesta saat tiedot, taidot, työkalut ja kehittymissuunnitelman teknologian alan paraatipaikalle.

Pvm: 08.06.2021
Klo: 08:45 - 16:00
Osoite:
,
Vapaita paikkoja: 12

Varaa paikkasi

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.


Minustako tuotepäällikkö? on koulutus ohjelmistoalan osaajille, jotka haluavat edetä urallaan tuotepäälliköiksi. Itseopiskelua ja kouluttajavetoista etäopiskelua yhdistävä koulutus antaa eväät menestyksekkäälle tuotepäällikön uralle.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Kurssin alkamispäivä on kaksi viikkoa (14 päivää) ennen ensimmäistä opettajavetoista lähipäivää, jolloin osallistujille lähetetään tunnukset oppimisympäristöön. Kurss myös laskutetaan sen alkamispäivänä. Maksuehto on 21 päivää, netto.

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen alkamispäivää tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta eikä osanottaja saavu kurssille, veloitamme koko kurssimaksun. Esteen sattuessa kurssipaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin sekä kurssin peruuttamiseen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.