Tehokas tuotemarkkinointi

Myyjien tehtävä on myydä ja tuotemarkkinoinnin tehtävä on auttaa myyntiä. Ei siis yksittäisiä myyntimiehiä, vaan myyntikanavaa. Ja tällä vuosikymmenellä myyntikanava muuttuu ehkä nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Nyt on aika laittaa digimarkkinointi kuntoon!

Esimerkkejä ja käytännön harjoituksia

Tehokas tuotemarkkinointi valmennuksessa kerrataan ensin tuotemarkkinoinnin perusteet, eli valitaan oma markkinasegmentti ja asemointi, luomaan asiakaspersoonat, ja kiteytetään arvolupaus. Sen jälkeen mallinnetaan asiakkaan polku ja tunnistetaan erilaisia digimarkkinoinnin keinoja tietoisuuden lisäämiseen, puntarointi- ja ostovaiheeseen, asiakkuuden aikaiseen markkinointiin sekä myyntiin ja siihen miten asiakkuuden loppuminen hyödynnetään. Viimeiseksi vielä opitaan, miten todelliset kasvuhakkerit kehittävät markkinointia kokeilemalla mittaamalla ja oppimalla. Kaikki tämä tehdään käytännön harjoituksina, joissa voi joko työstää omaa tuotettaan tai harjoitella kuvitteellisella esimerkillä.

Tuotemarkkinoijasta kasvuhakkeriin

Yhden päivän mittainen valmennus on tarkoitettu myynnillisessä tuotepäällikön roolissa toimiville, tuotemarkkinointipäälliköille, brand managereille sekä kaikille niille, jotka haluavat hakkeroida oman tuotteensa myynnin kasvuun.

Hinta: 850   (+ ALV24%)
Kesto: 1 päivä

Hintoihin sisältyy koulutuspäivien ruokailut ja kahvitarjonta sekä kurssimateriaalit.

Valmennuksen sisältö:

1. Johdanto tuotemarkkinointiin

2. Ketkä ovat asiakkaitani ja miksi he ostavat minulta?

3. Tuotemarkkinnoinnin strategia

4. Asiakkaan polku

  • Tiedostaminen
  • Puntarointi ja osto
  • Käyttö
  • Käytön lopetus

5. Tuotemarkkinoinnin mittaaminen

Internetin-suppilo-296x287

Tulevia koulutuksia:

Koulutuksia ei ole aikataulutettu. Kysy ajankohtaa koulutus@prodman.fi
Kiinnostaako tuotejohtaminen?
Kiinnostavia artikkeleita, verkottumismahdollisuuksia, avoimia työpaikkoja ja oppeja muilta tuotejohtajilta. Tätä kaikkea tarjoaa Tuotepäällikön tiedotukset noin joka toinen kuukausi suoraan sähköpostiisi!
100% yksityisyyden suoja ja vain tuotejohtamisasiaa.