Kouluttajat

Contribyten tuotejohtamisen valmentajat ovat kokeneita tuotejohtamisen asiantuntijoita, jotka valmennuksien ohella myös itse työskentelevät erilaisten portfoliohallinnan asioiden parissa. Jokaisella valmentajalla on omat vahvuusalueensa, joiden avulla koko yrityksen tarjoamaan hallinta ideoista tuotteiden elinkaaren hallintaan saadaan asiantuntevasti katettua. Toisin kuin useimmilla muilla koulutustarjoajilla Contribyten kursseilla valmentajia on yleensä kaksi paikalla. Näin osallistujien yksilöllisiin tarpeisiin pystytään paremmin vastaamaan.

Harri Pendolin (Nokia, Prodman, Contribyte)

Harrilla on takanaan 15 vuoden tuotehallintaura, jonka aikana hän on ehtinyt olla kehittämässä ja markkinoimassa useita erilaisia tuotteita ja palveluja, toiminut kolmella eri mantereella ja lopulta perustanut Suomen ainoan tuotehallintaan erikoistuneen yrityksen. Tuotejohtajia Harri on ehtinyt kouluttaa jo yli 500 Strategisen tarjooman hallinnan kursseilla. Erityinen kiinnostuksen alue löytyy uusien tuotteiden tekemisestä, alueesta josta Harri on myös kirjoittanut Ulos toimistosta – reittiopas uusien tuotteiden tekijöille nimisen kirjan.

Markku Nurmela (Digia, Gearshift Group, Contribyte)

Markulla on 25 vuoden kokemus ohjelmistojen ja IT-palveluiden kehittämisestä, tuotteistamisesta ja myymisestä. Markku on tunnustettu innovoinnin ja tuotejohtamisen asiantuntija sekä yksi Suomen kokeneimmista tuotejohtamisen valmentajista. Vuoden 2007 jälkeen Markku on valmentanut yli 500 tuotejohtajaa lukuisissa suomalaisissa suuryrityksissä.

Antti Suvanto (Nokia, Wipro, Prodman, Contribyte)

Antti on kokenut tuotepäällikkö, jolla on osaamista kaikista tuotteen elinkaarenvaiheista ja lukuisista tuotteista. Tuotepäällikön tehtävästä ja tuotehallintaryhmän johtamisesta hänellä on 10+ vuoden kokemus. Antti on työskennellyt myös liiketoiminnankehityksen, myynnin ja palvelutuotannon tehtävissä, joten hän ymmärtää hyvin sidosryhmien tarpeet ja odotukset tuotehallintaan liittyen.

Kiinnostaako tuotejohtaminen?
Kiinnostavia artikkeleita, verkottumismahdollisuuksia, avoimia työpaikkoja ja oppeja muilta tuotejohtajilta. Tätä kaikkea tarjoaa Tuotepäällikön tiedotukset noin joka toinen kuukausi suoraan sähköpostiisi!
100% yksityisyyden suoja ja vain tuotejohtamisasiaa.