Hyödyt

Urapolulla eteenpäin

koul_pyramidiKoulutus on yksi tärkeä pala henkilökohtaisella kehityspolulla. Oli tavoitteena sitten kehittyä nykyisessä roolissa tai luoda valmiuksia siirtyä uralla eteenpäin, niin uusien virikkeiden ja ulkoisten ärsykkeiden saaminen on tärkeää. Välillä pitää irtautua rutiineista ja antautua uuden oppimiselle.
Strategisen tarjooman hallinnan valmennukset antavat hyvän lähtökohdan kehittää omaa tuotejohtamisosaamista, joka toimii perustana niin tuotepäällikön, liiketoimintajohtajan kuin yrittäjänkin työssä.

 

Eväiksi koulutuksista tuotejohtamisen parhaat menetelmät ja työkalut

Strategisen tarjooman hallinnan valmennukset perustuvat tuotehallintaan luotuun talomalliin, jossa tuotehallinnan pelikenttä on jaettu loogisiin osiin. Tuotteen elinkaaren eri vaiheissa tarvitaan monenlaista osaamista sekä kykyä keskittyä oikeisiin asioihin. Valmennuksissa käydään käytännönläheisesti niitä menetelmiä ja työkaluja läpi, joita eri osa-alueiden menestyksekäs suorittaminen vaatii.

 

Mitä koulutuksen jälkeen?

Työkalupakki 2Tärkeintä koulutuksissa on, että opittuja asioita kyetään siirtämään omaan arkipäivän työhön. Stragisen tarjooman hallinnan arvolupaukseen kuuluu, että annamme koulutettaville ohjeita ja vinkkejä myös itseopiskeluun ja konsuiltoimme oppien käyttöönotossa. Jokainen valmennuksissa käynyt voi ilmaiseksi varata meiltä konsultointiajan valmennuksen jälkeen ja varmistaa, että opit saadaan hyödynnettyä.

 

Koulutus on hyvä lisä ansioluetteloon

Tuotejohtaminen on tulevaisuuden ala. Kannattaa siis hyödyntää kurssi myös omassa ansioluettelossa. Strategisen tarjooman hallinnan koulutuksesta saat maininnan myös LinkedIn-profiiliisi.

Kiinnostaako tuotejohtaminen?
Kiinnostavia artikkeleita, verkottumismahdollisuuksia, avoimia työpaikkoja ja oppeja muilta tuotejohtajilta. Tätä kaikkea tarjoaa Tuotepäällikön tiedotukset noin joka toinen kuukausi suoraan sähköpostiisi!
100% yksityisyyden suoja ja vain tuotejohtamisasiaa.